Studiossa nyt

Päivän hitit ja vuosikymmenten klassikot

Ohjelmat

Savon Aallot ohjelma Savon Aamu

Savon Aamu

Arkisin 6.30-11.00

MA Mika Aro
TI-PE Hanna Hahl

Hyvää huomenta! Herättelemme sinut lempeästi uuteen päivään ja kerromme, mitä kuuluu Savoon ja maailmalle sekä sen, mistä tänään puhutaan. Keittelemme aamukahvit mielenkiintoiselle vieraalle klo 8.30 ja savolaisen jutun äärellä ollaan myös 9.30.  Paikallispainotteiset uutiset tasatunnein meille toimittaa Savon Sanomien rautaiset ammattilaiset.

Savon Aallot ohjelma Savon Sanomien uutiset

Savon Keskipäivä

Arkisin klo 11-13

Savon keskipäivässä nautitaan kahden tunnin verran parhaimmista päivän hiteistä ja vuosikymmenten klassikoista. Musiikin lisäksi keskipäivässä tarjoillaan parhaimpia paloja Savon Aalloilla aiemmin kuulluista ohjelmasisällöistä.

Savon Aallot ohjelma Savon Iltapäivä

Savon Iltapäivä

Arkisin 13.00-18.00

MA Sami Turunen
TI-PE Mika Aro

Iltapäivisin tarkistamme, mitä kuuluu Savon uutispäivään. Tarjolla on mielenkiintoisia haastatteluja ja reportaaseja ajankohtaisista asioista klo 14.30, 15.30 ja 16.30. Päivän päätteeksi tarjoilemme illan menovinkit. Perjantai-iltapäivällä klo 17.30 vierailemme treenikämpällä eli ääneen pääsevät alueen bändit ja artistit. Uutiset tasatunnein rytmittävät menoamme ja pitävät tiukasti kiinni Savon ja maailman menosta.

Savon Aallot ohjelma Savon Lauantai

Savon Lauantai

Lauantaisin 9.00-14.00

LA Sami Turunen

Ihanaa, viikonloppu! Lauantai on savolaisen parasta aikaa, ainakin jos juontaja Sami Turusta on uskominen. Viikko laitetaan pakettiin hyvällä fiiliksellä ja erinomaista musiikkia kuunnellen. Lauantaivieraan kanssa käydään lupsakkaa jutustelua klo 10.30, poiminta viikon varrelta nostetaan esiin klo 11.30 ja Savon Sanomien Kuuman Linjan parhaimmat pohdinnat tarkastellaan klo 12.30. Kuuntelijoiden toivebiisit ja terveiset kuullaan aina klo 13-14. Uutiset tasatunnein pitävät sinut Savon ja maailman kartalla.

Kesävieras-ohjelma kuullaan Savon Aalloilla lauantaisin klo 14-15.

Kesäsunnuntait

Kesäsunnuntaisin 14.00-18.00

Savon Aaltojen ohjelmakartta saa toivotun lisäyksen, kun juonnetut sunnuntailähetykset alkavat 6.6. Tuoreet uutiset, paikalliset liikennetiedot, maakunnan menot ja tapahtumat sekä rentoa kesäfiilistä parhaiden biisien kera.

KuPSin otteluselostukset suorana lähetyksenä

KuPSin otteluselostus

Kuuntele suoraa lähetystä

Savon Aallot selostaa KuPSin Veikkausliigan ja Eurooppa-liigan kaikki koti- ja vierasottelut suorana lähetyksenä. Selostajana Juuso Ikonen. Tule kuulolle ja kannustamaan KuPS voittoon!

Meijän Kuopio - Tarinoita Kuopiosta

Keskiviikkoisin klo 08.30, torstaisin klo 16.15 ja lauantaisin klo 14.00


Savolaisella sydämellä tehty uusi ohjelmasarja!

Meijän Kuopio- ohjelmasarja kuullaan Savon Aalloilla aina keskiviikkoisin kello 08.30 ja uusintana torstaisin kello 16.15 sekä lauantaisin heti kello 14.00 uutisten jälkeen. Jaksot ovat myös kuunneltavissa jälkikäteen podcasteina. Meijän Kuopio- ohjelma tutkii lupsakkaalla otteella kuopiolaisuuden syvintä olemusta. Sami Turusen luotsaamassa ohjelmassa ääneen pääsevät Kuopion eri alueiden ihmiset, tapahtumat, erilaiset ilmiöt sekä ennen kaikkea monet mielenkiintoiset tarinat.

Kuuntele uusin jakso klikkaamalla tästä

Savon Aallot luonnossa

Lauantaisin klo 11.30 sekä tiistaisin klo 11.30

Savon Aallot luonnossa- ohjelmasarja tekee Sami Turusen johdolla tutkimusmatkan erilaisiin Pohjois-Savon luontokohteisiin. Jokaisessa jaksossa mielenkiintoinen vieras esittelee itselleen rakkaan ja merkityksellisen luontokohteen, johon tutustumme paikan päällä paremmin. Tarinoita elämästä ja ennen kaikkea savolaisen luonnon monimuotoisuudesta tarjoillaan taajuudella, kaikkiaan 7 jakson verran. Lähde siis mukaan retkelle ja koe luonto uudella tavalla!

Kuuntele uusin jakso klikkaamalla tästä

Talouspuhetta

Joka toinen keskiviikko klo 11.30 ja sunnuntaina klo 13.30.

Paikallista puhetta taloudesta, vaurastumisesta ja ajankohtaisista pankkiasioista.

Ohjelmassa Mika Aron vieraina vaihtuvat talouden asiantuntijat. Talouspuhetta-ohjelmasarja Savon Aalloilla joka toinen keskiviikko kello 11.30 ja uusintana saman viikon sunnuntaina kello 13.30.

Kuuntele uusin jakso klikkaamalla tästä