Studiossa nyt

Savon Iltapäivä

Sami Turunen

Ohjelmat

100 tarinaa KuPSista

Maanantai-, keskiviikko- ja perjantaiaamuisin

Ohjelmasarja Kuopion palloseuran 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi.​

Ohjelmaa joka viikko huhtikuusta-lokakuulle. Kolme uutta jaksoa joka viikko ma, ke ja pe aamuisin. Uusinnat ti, to ja la. Jaksot löytyvät ensiesityksen jälkeen podcasteina täältä. ​100 tarinaa KuPSista –ohjelmasarjassa ääneen pääsevät KuPS-legendat, tämän päivän pelaajat sekä lukuisat KuPS perheen edustajat.​

It´s Hockey Time

Savon Aallot selostaa KalPan kaikki Liigakauden koti- ja vierasotteluT!

Selostajana Joonas Puomio. Ennakkostudio käynnistyy tuntia ennen peliä. Studioisäntänä Ismo Huotari tai Aapeli Ruuskanen.
Kuulet ottelut normaalisti radiosta ja nettiradiosta.

Katso ottelukalenteri

Savon aallot musiikin erikoisohjelma rakkauslaulut suomirock Keskiviikkokasarit

Musiikin erikoisohjelmat

Teemamusiikkia Savon Aalloilla

Ehdota tästä omaa suosikkiasi mukaan ohjelmaan:

Mihin ohjelmaan haluat lähettää ehdotuksen?(Pakollinen)
Voit listata myös useamman kappaleen!

 

Savon Aamu

Arkisin 6.30-11.00

MA-PE Joonas Puomio
TI Johannes Teppo

Hyvää huomenta! Herättelemme sinut lempeästi uuteen päivään ja kerromme, mitä kuuluu Savoon ja maailmalle sekä sen, mistä tänään puhutaan. Keittelemme aamukahvit mielenkiintoiselle vieraalle klo 8.30 ja savolaisen jutun äärellä ollaan myös 9.30.  Paikallispainotteiset uutiset tasatunnein meille toimittaa Savon Sanomien rautaiset ammattilaiset.

Savon Keskipäivä & Johanna Hautasaari

Arkisin klo 11-12

Savon Aaltojen keskipäivän valtaa aina arkisin juontaja Johanna Hautasaari. Joka viikko saamme julkisuudesta tutun henkilön kertomaan tarinoita omasta elämästään. Lisäksi kuulijoille on luvassa piristysruiskeita arkeen eri alojen ammattilaisilta.

Savon Iltapäivä

Arkisin 13.00-18.00

MA Aapeli Ruuskanen
TI-PE Sami Turunen

Iltapäivisin tarjolla on aina viiden tunnin verran mielenkiintoisia haastatteluja ja reportaaseja ajankohtaisista asioista, ihmisistä sekä ilmiöistä, monia kuuntelijakilpailuja unohtamatta! Joka arkipäivä Savon Mediassa tänään-ohjelmaosuudessa Savon Aallot sekä Savon Median eri lehdet nostavat yhteistyössä esiin mielenkiintoiset tapahtumat, henkilöt ja uutiset aina kulloisenkin lehden omalta levikkialueelta. Ohjelmaosuus kuullaan Savon Iltapäivässä aina joka arkipäivä kello 13.30 ja uusintana kello 17.30. Perjantai-iltapäivisin vierailemme puolestaan treenikämpällä eli ääneen pääsevät alueen bändit ja artistit sekä heidän musiikkinsa. Uutiset tasatunnein rytmittävät menoamme ja pitävät tiukasti kiinni Savon ja maailman menosta.

Savon Lauantai

Lauantaisin 9.00-14.00

LA Sami Turunen

Ihanaa, viikonloppu! Lauantai on savolaisen parasta aikaa, ainakin jos juontaja Sami Turusta on uskominen. Viikko laitetaan pakettiin hyvällä fiiliksellä ja erinomaista musiikkia kuunnellen. Lauantaivieraan kanssa käydään lupsakkaa jutustelua klo 10.30, poiminta viikon varrelta nostetaan esiin klo 11.30 ja Savon Sanomien Kuuman Linjan parhaimmat pohdinnat tarkastellaan klo 12.30. Lauantain toiveet- ohjelmaosuudessa klo 13.00 alkaen kuulet aina kuuntelijoiden toivebiisit ja terveiset. Uutiset tasatunnein pitävät sinut Savon ja maailman kartalla.