Sami Turunen

Studiossa nyt

Savon Iltapäivä

Sami Turunen

Ohjelmat

It´s Hockey Time

Savon Aallot selostaa KalPan kaikki Liigakauden koti- ja vierasotteluT!

Selostajana Joonas Puomio. Ennakkostudio käynnistyy tuntia ennen peliä. Studioisäntänä Miska Peltoniemi tai Aapeli Ruuskanen.
Kuulet ottelut normaalisti radiosta ja nettiradiosta.

 

KuPSin otteluselostukset suorana lähetyksenä

KuPSin otteluselostus

Kuuntele suoraa lähetystä

Savon Aallot selostaa KuPSin Veikkausliigan koti- ja vierasottelut sekä Eurooppa-liigan kotiottelut suorana lähetyksenä. Selostajana Juuso Ikonen. Tule kuulolle ja kannustamaan KuPS voittoon!

Talouspuhetta

Joka toinen keskiviikko klo 11.30 ja sunnuntaina klo 13.30.

Paikallista puhetta taloudesta, vaurastumisesta ja ajankohtaisista pankkiasioista.

Ohjelmassa vierailevat vaihtuvat talouden asiantuntijat. Talouspuhetta-ohjelmasarja Savon Aalloilla joka toinen keskiviikko kello 11.30 ja uusintana saman viikon sunnuntaina kello 13.30.

Kuuntele uusin jakso klikkaamalla tästä

Savon Aallot ohjelma Savon Aamu

Savon Aamu

Arkisin 6.30-11.00

MA-PE Johanna Wester
TI-TO Hanna Hahl

Hyvää huomenta! Herättelemme sinut lempeästi uuteen päivään ja kerromme, mitä kuuluu Savoon ja maailmalle sekä sen, mistä tänään puhutaan. Keittelemme aamukahvit mielenkiintoiselle vieraalle klo 8.30 ja savolaisen jutun äärellä ollaan myös 9.30.  Paikallispainotteiset uutiset tasatunnein meille toimittaa Savon Sanomien rautaiset ammattilaiset.

Savon Aallot ohjelma Savon Sanomien uutiset

Savon Keskipäivä

Arkisin klo 11-13

Savon keskipäivässä nautitaan kahden tunnin verran parhaimmista päivän hiteistä ja vuosikymmenten klassikoista. Musiikin lisäksi keskipäivässä tarjoillaan parhaimpia paloja Savon Aalloilla aiemmin kuulluista ohjelmasisällöistä.

Savon Aallot ohjelma Savon Iltapäivä

Savon Iltapäivä

Arkisin 13.00-18.00

MA-TI Johannes Teppo
KE-PE Sami Turunen

Iltapäivisin tarkistamme, mitä kuuluu Savon uutispäivään. Tarjolla on mielenkiintoisia haastatteluja ja reportaaseja ajankohtaisista asioista klo 14.30, 15.30 ja 16.30. Päivän päätteeksi tarjoilemme illan menovinkit. Perjantai-iltapäivällä klo 17.30 vierailemme treenikämpällä eli ääneen pääsevät alueen bändit ja artistit. Uutiset tasatunnein rytmittävät menoamme ja pitävät tiukasti kiinni Savon ja maailman menosta.

Savon Aallot ohjelma Savon Lauantai

Savon Lauantai

Lauantaisin 9.00-14.00

LA Sami Turunen

Ihanaa, viikonloppu! Lauantai on savolaisen parasta aikaa, ainakin jos juontaja Sami Turusta on uskominen. Viikko laitetaan pakettiin hyvällä fiiliksellä ja erinomaista musiikkia kuunnellen. Lauantaivieraan kanssa käydään lupsakkaa jutustelua klo 10.30, poiminta viikon varrelta nostetaan esiin klo 11.30 ja Savon Sanomien Kuuman Linjan parhaimmat pohdinnat tarkastellaan klo 12.30. Kuuntelijoiden toivebiisit ja terveiset kuullaan aina klo 13-14. Uutiset tasatunnein pitävät sinut Savon ja maailman kartalla.

Syksy

Savon Sunnuntai

Sunnuntaisin 14.00-18.00

Savon Aaltojen sunnuntailähetykset tuovat sinulle iloa ja valoa syksyyn. Sunnuntaisin kuulet ajankohtaiset paikalliset puheenaiheet, tutut musaklassikot ja tietenkin parhaat uutuudet.