Studiossa nyt

Päivän hitit ja vuosikymmenten klassikot

Ohjelmat

It´s Hockey Time

Savon Aallot selostaa KalPan kaikki Liigakauden koti- ja vierasotteluT!

Selostajana Joonas Puomio. Ennakkostudio käynnistyy tuntia ennen peliä. Studioisäntänä Ismo Huotari tai Aapeli Ruuskanen.
Kuulet ottelut normaalisti radiosta ja nettiradiosta.

Katso ottelukalenteri

Talouspuhetta

Joka toinen keskiviikko klo 11.30 ja sunnuntaina klo 13.30.

Paikallista puhetta taloudesta, vaurastumisesta ja ajankohtaisista pankkiasioista.

Ohjelmassa vierailevat vaihtuvat talouden asiantuntijat. Talouspuhetta-ohjelmasarja Savon Aalloilla joka toinen keskiviikko kello 11.30 ja uusintana saman viikon sunnuntaina kello 13.30.

Kuuntele uusin jakso klikkaamalla tästä

Savon Aamu

Arkisin 6.30-11.00

MA-TI Johannes Teppo
KE-PE Hanna Hahl

Hyvää huomenta! Herättelemme sinut lempeästi uuteen päivään ja kerromme, mitä kuuluu Savoon ja maailmalle sekä sen, mistä tänään puhutaan. Keittelemme aamukahvit mielenkiintoiselle vieraalle klo 8.30 ja savolaisen jutun äärellä ollaan myös 9.30.  Paikallispainotteiset uutiset tasatunnein meille toimittaa Savon Sanomien rautaiset ammattilaiset.

Savon Keskipäivä

Arkisin klo 11-13

Savon keskipäivässä nautitaan kahden tunnin verran parhaimmista päivän hiteistä ja vuosikymmenten klassikoista. Musiikin lisäksi keskipäivässä tarjoillaan parhaimpia paloja Savon Aalloilla aiemmin kuulluista ohjelmasisällöistä.

Savon Iltapäivä

Arkisin 13.00-18.00

MA Aapeli Ruuskanen
TI-PE Sami Turunen

Iltapäivisin tarkistamme, mitä kuuluu Savon uutispäivään. Tarjolla on mielenkiintoisia haastatteluja ja reportaaseja ajankohtaisista asioista, ihmisistä sekä ilmiöistä klo 14.30, 15.30 ja 16.30. Päivän päätteeksi tarjoilemme illan menovinkit. Perjantai-iltapäivisin vierailemme treenikämpällä eli ääneen pääsevät alueen bändit ja artistit sekä heidän musiikkinsa. Uutiset tasatunnein rytmittävät menoamme ja pitävät tiukasti kiinni Savon ja maailman menosta.

Savon Lauantai

Lauantaisin 9.00-14.00

LA Sami Turunen

Ihanaa, viikonloppu! Lauantai on savolaisen parasta aikaa, ainakin jos juontaja Sami Turusta on uskominen. Viikko laitetaan pakettiin hyvällä fiiliksellä ja erinomaista musiikkia kuunnellen. Lauantaivieraan kanssa käydään lupsakkaa jutustelua klo 10.30, poiminta viikon varrelta nostetaan esiin klo 11.30 ja Savon Sanomien Kuuman Linjan parhaimmat pohdinnat tarkastellaan klo 12.30. Lauantain toiveet- ohjelmaosuudessa klo 13.00 alkaen kuulet aina kuuntelijoiden toivebiisit ja terveiset. Uutiset tasatunnein pitävät sinut Savon ja maailman kartalla.

Savon Sunnuntai

Sunnuntaisin 14.00-18.00

Savon Aaltojen sunnuntailähetykset tuovat sinulle iloa ja valoa viikonloppuun. Sunnuntaisin kuulet ajankohtaiset paikalliset puheenaiheet, tutut musaklassikot ja tietenkin parhaat uutuudet.