Studiossa nyt

Päivän hitit ja vuosikymmenten klassikot

Juontajat

Savon Aallot juontaja Hanna Hahl

Hanna Hahl

Olen aito savolainen, kiteyttää Hanna Hahl olemuksensa ytimen. Varkaudessa varttunut ääniammattilainen tuntee maakuntansa sielunelämän ja työkokemustakin on kertynyt radioista sekä Mikkelissä että Kuopiossa. Puheen lisäksi viestintä hoituu myös kirjoittaen, sillä taustalla on toimittajakokemusta myös sanomalehdestä.

Hanna odottaa erityisesti sitä tunnetta, kun Savon Aallot-kanavan kautta hän pääsee osaksi savolaisten arkea. Tämä onkin radiotyön parasta antia. Juontajana Hanna haluaa luoda leppoisaa tunnelmaa ja hymyä kuulijan huulille. Hän ei myöskään pelkää kysyä ja kyseenalaistaa, jos tilanne niin vaatii ja hyväntuulinen päätoimittajamme osaa olla myös ääneen ihmettelevä ”asian-Pentti”.

Vastapainoa toimittajan työlle löytyy käsitöistä, puutarhasta ja liikunnasta. Hanna kuvailee itseään urheiluromantikoksi, joka ammentaa liikunnasta ja urheilusta sisältöä sekä omaan elämäänsä, että radiokuuntelijoiden riemuksi.

Hanna haluaa luoda leppoisaa tunnelmaa ja hymyä kuulijan huulille.

Savon Aallot juontaja ja päätoimittaja Mika Aro

Mika Aro

Mika Aro on syntynyt Valon päivänä ja hän uskoo, että se oli merkki tulevasta työurasta: radion OnAir-valo on palanut miehen elämässä jo 30 vuoden ajan.

Pitkän radiouran tehnyt Mika palaa radiotoimittajaksi intoa hehkuen, sillä kanavan tuominen Kuopioon merkitsee hänelle valtavasti. Savon Aallot tulee olemaan luonnollinen osa ihmisten arkea aamusta iltaan ja radiota kuunnellessa pysyy hyvin kartalla siitä, mitä Savossa tapahtuu.

Vapaa-ajalla Mika puuhastelee perheen kanssa. Harrastusten kirjoon kuuluvat pipolätkä, salibandy, laskettelu ja kuntosalilla käynti, kokemuksia on tullut haettua myös judotatamilta. Luonto antaa voimaa ja iloa työn vastapainoksi. Radion sloganiksi Mika ehdotti pilke silmäkulmassa ”vastuu siirtyy kuulijalle”, mutta vitsi ei auennut piäkonttorilla.

Mikalle radiotyössä parasta on yllätyksellisyys, koska jokainen päivä suorassa lähetyksessä on juhlapäivä.

”Savon Aallot tulee olemaan luonnollinen osa ihmisten arkea aamusta iltaan ja radiota kuunnellessa pysyy hyvin kartalla siitä, mitä Savossa tapahtuu.”

Savon Aallot juontaja Sami Turunen

Sami Turunen

Paluu juurille ja kutsumus, kiteyttää Sami Turunen tunnelmansa pestistään Savon Aallot -kanavan juontajana. Siilinjärveltä ääniuralleen ponnistanut mies on tehnyt monenlaisia töitä, muun muassa Kuopiossa Oikealla Asemalla, Joensuussa paikallisradiossa, Nelosella kanavakuuluttajana sekä Radio Aallossa.  

Helsingissä vietettyjen vuosien jälkeen Sami palasi Savoon ja Siilinjärvelle. Paikallisradion vetovoima on vahva ja hän ammentaa voimaa kuuntelijoista ja siitä tunteesta, että saa olla heidän arjessaan mukana.  Lähetyksissään Sami pitää tunnelmaa yllä aurinkoisella asenteella ja suurella sydämellä. Hän lupaa heittäytyä ja laittaa myös sopivasti itseään likoon juontotehtävissä. Lauantailähetyksiä luotsaava Sami lupaa, että viikonloppu on savolaisen parasta aikaa.  

Ja kun työpäivä päättyy, hän vetää lenkkarit jalkaan ja antaa kehon sekä mielen latautua luonnossa.  

Viikonloppulähetyksiä juontava Sami lupaa, että viikonloppu on savolaisen parasta aikaa.