Studiossa nyt

Päivän hitit ja vuosikymmenten klassikot

Juontajat

Hanna Hahl

Hanna Hahl

Olen aito savolainen, kiteyttää Hanna Hahl olemuksensa ytimen. Varkaudessa varttunut ääniammattilainen tuntee maakuntansa sielunelämän ja työkokemustakin on kertynyt radioista sekä Mikkelissä että Kuopiossa. Puheen lisäksi viestintä hoituu myös kirjoittaen, sillä taustalla on toimittajakokemusta myös sanomalehdestä.

Hanna odottaa erityisesti sitä tunnetta, kun Savon Aallot-kanavan kautta hän pääsee osaksi savolaisten arkea. Tämä onkin radiotyön parasta antia. Juontajana Hanna haluaa luoda leppoisaa tunnelmaa ja hymyä kuulijan huulille. Hän ei myöskään pelkää kysyä ja kyseenalaistaa, jos tilanne niin vaatii ja hyväntuulinen päätoimittajamme osaa olla myös ääneen ihmettelevä ”asian-Pentti”.

Vastapainoa toimittajan työlle löytyy käsitöistä, puutarhasta ja liikunnasta. Hanna kuvailee itseään urheiluromantikoksi, joka ammentaa liikunnasta ja urheilusta sisältöä sekä omaan elämäänsä, että radiokuuntelijoiden riemuksi.

Hanna haluaa luoda leppoisaa tunnelmaa ja hymyä kuulijan huulille.

Sami Turunen

Sami Turunen

Paluu juurille ja kutsumus, kiteyttää Sami Turunen tunnelmansa pestistään Savon Aallot -kanavan juontajana. Siilinjärveltä ääniuralleen ponnistanut mies on tehnyt monenlaisia töitä, muun muassa Kuopiossa Oikealla Asemalla, Joensuussa paikallisradiossa, Nelosella kanavakuuluttajana sekä Radio Aallossa.  

Helsingissä vietettyjen vuosien jälkeen Sami palasi Savoon ja Siilinjärvelle. Paikallisradion vetovoima on vahva ja hän ammentaa voimaa kuuntelijoista ja siitä tunteesta, että saa olla heidän arjessaan mukana.  Lähetyksissään Sami pitää tunnelmaa yllä aurinkoisella asenteella ja suurella sydämellä. Hän lupaa heittäytyä ja laittaa myös sopivasti itseään likoon juontotehtävissä. Lauantailähetyksiä luotsaava Sami lupaa, että viikonloppu on savolaisen parasta aikaa.  

Ja kun työpäivä päättyy, hän vetää lenkkarit jalkaan ja antaa kehon sekä mielen latautua luonnossa.  

Viikonloppulähetyksiä juontava Sami lupaa, että viikonloppu on savolaisen parasta aikaa.

Johanna Wester

Repullinen elämää ja menoksi, hymyilee Johanna Wester, jonka arjen iloiset sattumat toivat muutama vuosi sitten Kuopioon. Heinävedellä ensiparkaisunsa ilmoille päästänyt Johanna on päätynyt Savon piäkaupunkiin Varkauden, Leppävirran ja Pieksämäen kautta. Kolutessaan maakunnan raitteja, energinen savolainen on ennättänyt olemaan monessa mukana niin työelämän kuin harrastustenkin puolelta. Kokemusta löytyy mm. yrittäjänä olosta, työskentelyä matkailun parissa sekä erilaisissa tapahtumatuotannoissa ja onpa välillä tullut eksyttyä teatteriakin ohjaamaan. Nyt Johanna on valmiina ottamaan uuden haasteen vastaan Savon Aalloilla juontajana.  Musiikin amatööriammattilaiseksi itseään tituleeraava Johanna on keikkaillut vuosia savolaisten kokoonpanojen solistina. Vapaa-ajalla Johannan löytää musiikkiharrastuksen lisäksi koirien ja hevosten parista. Savolaisneito kertookin olevansa ikuinen ”heppatyttö”.

”Eetterissä Johanna haluaa olla iloisen utelias ja kuvaileekin itseään termillä positiivisen radioaktiivinen.”

Johannes Teppo