Studiossa nyt

Savon Aamu

Joonas Puomio

Sami Turunen

Sami Turunen

Paluu juurille ja kutsumus, kiteyttää Sami Turunen tunnelmansa pestistään Savon Aallot -kanavan juontajana. Siilinjärveltä ääniuralleen ponnistanut mies on tehnyt monenlaisia töitä, muun muassa Kuopiossa Oikealla Asemalla, Joensuussa paikallisradiossa, Nelosella kanavakuuluttajana sekä Radio Aallossa.  

Helsingissä vietettyjen vuosien jälkeen Sami palasi Savoon ja Siilinjärvelle. Paikallisradion vetovoima on vahva ja hän ammentaa voimaa kuuntelijoista ja siitä tunteesta, että saa olla heidän arjessaan mukana.  Lähetyksissään Sami pitää tunnelmaa yllä aurinkoisella asenteella ja suurella sydämellä. Hän lupaa heittäytyä ja laittaa myös sopivasti itseään likoon juontotehtävissä. Sami juontaa kanavan iltapäivälähetyksien lisäksi myös Savon lauantai-lähetystä ja hän lupaakin, että iloisten iltapäivien lisäksi myös viikonloppu on juuri sitä savolaisen parasta aikaa!  

Ja kun työpäivä päättyy, hän vetää lenkkarit jalkaan ja antaa kehon sekä mielen latautua luonnossa.  

Sami juontaa kanavan iltapäivälähetyksien lisäksi myös Savon lauantai-lähetystä ja hän lupaakin, että iloisten iltapäivien lisäksi myös viikonloppu on juuri sitä savolaisen parasta aikaa!